Vasluiul l-a luat pe Sari Falah de la Maccabi Haifa

544

Adrian Porumboiu nu concepe ca si in sezonul viitor, Vasluiul sa mai rateze titlul, astfel ca finantatorul moldovenilor a realizat o campanie de transferuri impresionanta. Cu doua milioane de euro investiti, omul de afaceri a reusit pana acum 14 achizitii, iar, din cate se pare, lista se va mari, conform prosport.ro.

Ultimul „cadou” pentru Inacio este Sari Falah, un fundas central israelian, in varsta de 21 de ani care vine de la Maccabi Haifa.

Rapitorul Porumboiu

Desi nici nu apucase inca sa fie prezentat, Falah i-a si adus unele probleme sefului vasluienilor. Fotbalistul a fost dat disparut din cantonamentul israelienilor, iar Porumboiu acuzat de „rapire”. „Jucatorul s-a prezentat cu impresarul spunand ca este liber de contract. Afland de situatia asta, l-am acceptat. Sper sa obtina cartea verde provizorie, cum au facut-o si Costly, Kuciak sau Pouga. Are 21 de ani si nu trebuie ratat”, a explicat Porumboiu.
14 si inca nu se opresc aici

Cu Falah, trupa galben-verde a ajuns la un nou record in ceea ce priveste achizitiile unei formatii de Liga I si nu pare sa se opreasca aici. Moldovenii au cumparat nu mai putin de 14 jucatori in aceasta vara, depasind si numarul maxim de transferuri pe care Vaslui le-a facut intr-un singur sezon. La mare cautare pentru Porumboiu au fost fundasii, opt fotbalisti fiind adusi pe acest post, in acest moment, cei de la Vaslui dorind sa mai transfere un portar si un mijlocas ofensiv. Sursa: Prosport