Vasluiul s-a distrat cu Bistrita. Moldovenii au batut cu 3-0 pe Gloria

1008

Bistritenii au pierdut din nou in liga 1. Vasluienii s-au impus prin golurile marcate de Milanov ’38, Niculae ’48 si Sburlea ’90.

0-1: Milanov trimite mingea în plasa dupa ce, la o centrare a lui Varga, balonul sutat de Marius Niculae loveste initial bara.

0-2: Niculae înscrie împingand mingea în poarta, tot dupa o centrare a lui Varga.

0-3: Sburlea scapa singur pe contraatac si stabileste scorul final, cu un sut din aproximativ 11 metri.

În minutul 72, centralul Cristian Balaj a acordat un penalti vasluienilor pentru un fault al lui Tudose la Antal. Marius Niculae a executat, dar a trimis mingea pe langa poarta.

Gloria Bistrita:

Dolha – Peteleu, Tudose, Kanon, Cafasso – Romario, Enescu – Ayza (Zahiri ’51), Predescu, M. Moraes (Bratu ’71) – Layo (Curtuius ’51). Antrenor: Nicolae Manea.

FC Vaslui:

D. Coman – Milanov, Celeban, Varela, Salageanu – Caue, N’Doye – Varga (Antal ’62), Stanciu (Dias ’51), Sanmartean – M. Niculae (Sburlea ’74). Antrenor: Marius Sumudica.

Cartonase galbene: Curtuius ’58, Tudose ’73 / Milanov ’24

Arbitri: Cristian Balaj (central) – Octavian Sovre, Florin Paunescu (asistenti) – Horatiu Fesnic (rezerva).

Observatori: Ioan Craiu, Dan Petrescu

La partida de la Bistrita au asistat aproxiamtiv 3.500 de spectatori.

Porumboiu mai aduce un brazilian

Dupa ce saptamana aceasta a rezolvat împrumuturile lui Dacian Varga si Costin Curelea pana în iarna, Adrian Porumboiu încearca sa mai dea o lovitura înaintea dublei cu Inter.

Italienii de la calciopadova1910 scriu ca cei de la Vaslui sunt interesati de transferul lui Bruno Leonardo Vicente de la Padova.

De mijlocasul brazilian în varsta de 23 de ani mai este interasata si Brescia, dar si bulgarii de la Levski Sofia si TSKA Sofia.

Sezonul trecut, Vicente a fost împrumutat la Como, unde a evoluat 16 partide si a marcat un gol.