Veste de COSMAR pentru Barca. Ce MECIURI va RATA Messi

880

Vesti extrem de proaste pentru FC Barcelona.

Barcelona si Real Madrid se afla la egalitate in fruntea clasamentului din La Liga, cu cate 24 de puncte. Cele doua se vor intalni peste doua saptamani in El Clasico.

Barcelona va trebui sa se descurce in El Clasico, marele derby cu Real Madrid, programat peste doua saptamani, fara Lionel Messi.

Accidentat de o buna bucata de vreme, Leo Messi nu va putea fi pe teren la meciul de pe 21 noiembrie, scrie astazi cotidianul „de casa” al Barcei, Sport Catalunya.

Jurnalistii catalani anunta ca Messi, desi a inceput recuperarea chiar mai devreme decat s-a preconizat initial, nu va putea fi la 100% din capacitate la ora jocului cu Real.

Din acest motiv, argentinianul va rata duelul cu Ronaldo si Gareth Bael, duel extrem de important in economia campionatului.

 Leo Messi a suferit o accidentare la ligamentul colateral al genunchiului stang in meciul cu Las Palmas, disputat pe 26 septembrie.

7 meciuri a jucat Barcelona fara Messi, pierzand unul (1-2 cu Sevilla) si remizand intr-un altul (0-0 cu Villanovense, in Cupa).

sursa: sport.ro