Plecarea de la Steaua i-a adus lui Bourceanu numai necazuri.

Alexandru Bourceanu nu mai este jucatorul turcilor de la Trabzonspor. Dupa doar 14 meciuri jucate intr-un sezon jumatate, clubul i-a reziliat contractul mijlocasului roman
Accidentarile repetate si lipsa unor prestatii convingatoare i-au facut pe sefii lui Trabzonspor sa ii rezilieze contractul mijlocasului roman Alexandru Bourceanu. Transferat de la Steaua pentru 1,3 milioane de euro in prima parte a anului 2014, Bourceanu ajunsese sa castige in acest sezon 725.000 de euro, motiv pentru care turcii i-au facut o oferta consistenta pentru despartire. Astfel, Alexandru Bourceanu pleaca cu 420.000 de euro drept compensatii ca urmare a incheierii premature a contractului din care mai avea mai bine de un sezon si jumatate.

Viitorul lui Bourceanu este incert in acest moment, cu toate ca presa din Turcia speculeaza pe tema unei posibile reveniri a mijlocasului la Steaua. Totusi, ultima interactiune intre fotbalist si clubul lui Becali nu a fost tocmai placuta, dupa cum Bourceanu singur marturisea: ”Revenirea mi-a facut foarte mult rau, tinand cont de ceea ce am facut inainte. Aproape tot ce am facut inainte s-a uitat, s-a sters cu buretele. Sunt injurat mai rau decat inainte sa vin la Steaua”.

14 meciuri a jucat Alexandru Bourceanu pentru Trabzonspor in toate competitiile de la transferul sau in Turcia, din februarie 2014

1,5 milioane de euro este cota lui Bourceanu pe transfermarkt.com, in scadere fata de un record de 5 milioane de euro atat cat era in vara anului trecut.

sursa: prosport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here