Veste extrem de PROASTA pentru STEAUA. CAT va LIPSI Hamroun

880

Steaua a primit o veste extrem de proasta.

Alaturi de Kharja, Hamroun a fost unul dintre absentii importanti ai Stelei cu CFR Cluj. Echipa lui Radoi a pierdut cu 2-0 si a jucat mult sub asteptarile fanilor.

Testele medicale i-au dat staff-ului tehnic o veste proasta. Hamroun are o recidiva a accidentarii suferite in meciul cu FC Voluntari, din urma cu o luna. Fotbalistul a avut dureri in zona musculara unde mai fusese lovit, iar RMN-ul pe care l-a efectuat a confirmat leziunea, scrie Gazeta Sporturilor.

Hamroun n-a jucat cu Baia Mare, in Cupa, nici cu CFR Cluj, in campionat. Algerianul a inceput recuperarea, dar nu se va putea pregati alaturi de grup aproximativ o saptamana. Mijlocasul ofensiv e astfel scos din joc pentru meciul cu FC Botosani, din etapa a 17-a si e aproape sigur ca va fi out si la deby-ul cu Dinamo. Steaua e ajutata de pauza pentru meciul nationalei cu Italia, care se joaca pe 13 noiembrie si spera ca in perioada de pauza medicii ei sa faca eforturi maxime pentru a-l avea inapoi pe jucator in cel mai scurt timp.

In cele 16 meciuri in care a fost folosit in acest sezon, Hamroun are 4 goluri si 4 pase decisive.

sursa: sport.ro