Veste FANTASTICA: dupa Italia si Spania, Romania pregateste inca un amical cu un alt GIGANT. Cat a COSTAT partida cu Spania

1087

Nu se opresc la Italia si Spania.

Razvan Burleanu a rezolvat doua meciuri de lux pentru nationala lui Anghel Iordanescu inaintea turneului final al EURO 2016, dar nu se opreste aici. Pe langa duelul cu Italia, care va fi transmis IN DIRECT de ProTV, martea viitoare, de la 21:45, si cel cu Spania, din primavara anului viitor, seful FRF anunta ca negociaza inca o partida tare.

Seful de la Casa Fotbalului a vorbit astazi despre meciul pe care prima reprezentativa il va juca la Bologna, cu Italia, dar si despre planurile de viitor. Burleanu spune misterios ca „amicalul cu Spania a costat 35% din cel cu Argentina” si anunta ca „urmatorul amical tare va avea loc in august 2016, dupa EURO”.

„Meciul cu Spania a costat 35% din cat ne-a costat cel cu Argentina. Vom juca impotriva Spaniei chiar daca picam cu ei in grupa pentru EURO.

 In august 2016, dupa EURO, vom juca urmatorul amical tare”, a spus Burleanu.

Una dintre variantele incercate de FRF, o nationala care ar reprezenta si o „reteta financiara” foarte buna, este cea a aducerii Angliei lui Rooney la Bucuresti. 

Anghel Iordanescu si-a exprimat dorinta de a juca inainte de EURO si cu alte nationale tari, nominalizand, pe langa Spania si Italia, Germania, Anglia si Portugalia.

sursa: sport.ro