Veste GREA primita de Steaua, inaintea derby-ului cu ASA. Unul dintre cei mai buni jucatori s-a RUPT

670

Veste dura primita de Steaua, inaintea meciului decisiv cu ASA Targu Mures, pentru lupta la play-off.

Steaua a suferit o infrangere grea in fata Astrei, pentru a doua oara in acest sezon, si a ramas si fara Mirel Radoi. Aflata intr-o situatie critica, formatia ros-albastra are in fata alte dueluri grele si se vede obligata sa castige pentru a nu ajunge pe loc de Play Out.

Pe stelisti ii asteapta vermuri dificile. Campionii ultimelor trei sezoane joaca in urmatoarele 5 zile cu ASA Targu Mures si CSU Craiova, principalele contracandidate in acest moment la un loc de Play Off. Cele doua meciuri se pot dovedi a fi decisive in vederea calificarii in „finalele” campionatului.

Marea problema a stelistilor e insa ca vor trebui sa abordeze urmatoarele partide nu doar fara Mirel Radoi, dar si fara mai multi titulari.

 Alex Chipciu, accidentat, dar si Fernando Varela si Alin Tosca, suspendati, sunt doar trei dintre marile absente din lotul ros-albastrilor, fotbalisti care nu vor putea evolua cu ASA Targu Mures si CSU Craiova.

Daca in cazul celor doi fundasi lucrurile sunt clare, acestia fiind suspendati pentru cumul de cartonase, situatia lui Chipciu s-a clarificat putin mai greu. Mijlocasul s-a accidentat stupid in meciul cu Astra, iar rezultatele RMN-ului au aratat ca acesta va avea nevoie de circa 3 saptamani de pauza. Chipciu nu a suferit o ruptura, ci o intindere, iar in aceste zile va intra in recuperare.

Alti absenti din echipa Stelei sunt Sulley Muniru, care ar putea reveni peste circa doua saptamani, dar si Houssine Kharja, care va putea juca abia peste cateva luni.

Cum poate arata Steaua cu ASA Targu Mures

Nita – Rapa, Papp, Carp, Guilherme – Filip, Tahar – Popa, Stanciu, Hamroun – Tade

sursa: sport.ro