Vestea care a intunecat Barcelona! Neymar nu mai merge în Catalunia

472

Presa de pe continent a speculat in ultimele zile ca Neymar va ajunge la Barca inca din aceasta vara insa fanii blaugrana au primit o astazi o veste teribila.

Conform ziarului de casa al catalanilor, Sport, presedintele lui Santos a declarat ca transferul este departe de a fi realizat si ca este increzator ca Neymar va ramane in Brazilia.

„Neymar mi-a dat cuvantul ca nu va pleca pana in 2014. Ca si tatal lui, Neymar este un barbat care isi respecta cuvantul si nu cred ca va pleca cand nu i se termina contractul.”, a spus Luis Alvaro de Oliveira, presedintele clubului brazilian.

„Cand i se termina contractul va putea pleca la Barcelona, Real Madrid sau la orice alta echipa vrea desi noi vom incerca sa-l convingem sa ramana aici si sa faca istorie la fel cum a facut Pele.”, a adaugat acesta.

De asemenea, Oliveira a vorbit si despre situatia financiara a clubului brazilian: „nu avem de ce sa ne grabim cu vanzarea jucatorului, avem o situatie financiara foarte buna si ne permitem sa il tinem aici”

Sursa: sport.ro