Vestea pe care o asteptau toti fanii Romaniei! Ce se intampla la meciul ROMANIA – FINLANDA?

1400

Partida de fotbal dintre nationala Romaniei si cea a Finlandei, contand pentru preliminariile Euro-2016 se va disputa cu spectatori cu toate ca initial UEFA a decis ca meciul sa se dispute cu portile inchise.

Comisia de Apel a UEFA a decis, luni, sa ridice suspendarea de un meci cu portile inchise, dictata de Comisia de Disciplina a forului continental impotriva FRF, astfel ca partida Romania – Finlanda se va disputa, joi, cu spectatori, pe Arena Nationala, au declarat pentru MEDIAFAX surse federale.
Conform surselor citate, FRF ia in considerare sa le ofere intrarea gratuita la acest meci suporterilor care au cumparat bilete virtuale in cadrul campaniei „Jucam fara spectatori, dar fara suporteri, niciodata”. Chipurile celor care au achizitionat tichetele cu valoare zero au fost imprimate pe tricourile de antrenament ale „tricolorilor”. De asemenea, un colaj cu chipurile lor urma sa fie afisat in vestiarul Romaniei.
Corpul de Control, Etica si Disciplina al UEFA hotarase, la 17 septembrie, ca echipa nationala Romaniei va disputa cu portile inchise meciul cu Finlanda, din preliminariile Euro-2016, si ca federatia romana va trebui sa achite 110.000 de euro, ca urmare a incidentelor provocate de suporterii proprii la partidele cu Ungaria si Grecia.
FRF a decis sa faca apel la aceasta decizie.
Partida Romania – Finlanda, din penultima etapa a grupelor de calificare la Campionatul European din 2016, va avea loc joi, de la ora 21.45, pe Arena Nationala.