Victor Piturca vrea UN MILION DE EURO de la Corneliu Vadim Tudor!

1039

FOTBAL - ECHIPA NATIONALA - CONFERINTAVictor Piturca l-a dat in judecata pe europarlamentarul Corneliu Vadim Tudor, caruia ii solicita daune morale de un milion de euro pentru insulta si calomnie.

„De la inceputul acestei luni, cunoscutul om de fotbal dl. Victor Piturca este victima unei virulente campanii de denigrare declansata de dl. Corneliu Vadim Tudor si sustinuta atat prin intermediul articolelor cu caracter rasist, xenofob, calomniator, insultator, publicate sub semnatura proprie in ziarul Tricolorul, precum si prin retorica similara demonstrata in emisiuni de televiziune. Fata de actiunile amintite, dl. Victor Piturca, reprezentat legal de catre avocatii de la Chiuariu & Asociatii, a initiat o actiune in instanta prin care solicita obligarea dlui. Corneliu Vadim Tudor, in solidar cu institutiile media prin care au fost savarsite faptele, la plata unor daune morale in valoare totala de 1 milion de euro”, se arata in comunicatul casei de avocatura.

De asemenea, avocatii solicita in numele clientului lor obligarea paratilor la formularea de scuze publice, publicarea hotararii judecatoresti in 3 ziare de larga circulatie, precum si achitarea cheltuielilor de judecata.