Victor Valdes, dorit de un GIGANT al Europei. Vezi echipa care are nevoie neaparat de el

982

Victor Valdes, jucatorul lui Manchester United, e gata sa semneze cu un gigant al Europei.

Chelsea isi poate rezolva criza intre buturi mai repede decat ar fi anticipat oricine. Chelsea i-a dat drumul lui Cech, fiind sigura ca Thibaut Courtois este cartea castigatoare, insa belgianul s-a accidentat si va fi indisponibil cel putin trei luni. In aceste conditii, gruparea de pe Stamford Bridge este nevoita sa se bazeze doar pe Begovic, singurul goalkeeper profesionist din lot. In conditiile in care acesta s-ar accidenta, „Specialul” ar fi intr-una dintre cele mai ingrate momente din cariera.

Insa salvarea ar putea veni mai repede decat a anticipat oricine. Concret, potrivit dailymailm Victor Valdes, cazut in dizgratia lui Van Gaal la United, e aproape sa isi rezilieze contractul cu „diavolii” si are sanse mari sa ajunga in Londra. De Gea a revenit intre buturile formatieii de pe Old Trafford, iar Romero este o varianta de rezerva excelenta, astfel ca board-ul lui United nu vede sa se justifice plata unui jucator care nu are in acest moment nicio sansa sa mai evolueze.

Desi perioada de transferuri s-a incheiat, echipele pot inregimenta inca fotbalisti liberi de contract, astfel ca, daca in zilele urmatoare fostul goalkeeper al Barcelonei isi va rezilia contractul cu gruparea din Manchester, el are mari sanse sa ajunga sub comanda lui Mourinho, la Chelsea.