Victoria doar o formalitate? Molde a venit cu rezervele la Bucuresti!

547

Ole Gunnar Solskjær se afla in fata unei saptamani decisive, poate cea mai importanta din cariera sa. In acest weekend Molde da batalia finala pentru titlu, impotriva lui Rosenborg, astfel ca norvegienii au transportat in Romania o echipa cu multe rezerve.

„Am venit in Romania cu o echipa amestecata, au facut deplasarea atat titulari cat si rezerve. Nu puteam sa aduc doar rezervele, chiar daca meciul cu Rosenborg e important. Si aceasta partida este una cu miza”, a spus fostul jucator al lui Manchester United, pe aeroport, la sosirea in Romania.

Intrebat de atmosfera care se anunta a fi electrizanta pe National Arena, Solskjær a punctat ca astfel de meciuri te fac sa te simti fotbalist, dar a si recunoscut ca jucatorii sai s-ar putea simti coplesiti, din cauza lipsei de experienta.

„E incitant sa joci impotriva a peste 40.000 de spectatori, dar multi dintre jucatorii mei nu au mai facut-o niciodata in cariera”, a mai spus nordicul.

In ceea ce priveste perceptia pe care o are despre trupa lui Reghe, antrenorul lui Molde a explicat: „Mie nu mi-e frica de Steaua, dar nu pot sa nu ii respect, dupa ce am vazut ce au facut in primele meciuri. La tragerea la sorti as fi spus ca Stuttgart si Copenhaga, dar dupa cum stau lucrurile acum, Steaua si Molde sunt favoritele grupei.”

Sursa: Prosport