Victorie de palmares pentru Rapid cu Heerenveen. Giulestenii OUT din Europa

857

Giulestenii si-au luat revansa in fata celor de la Heerenveen, echipa pe care au invins-o acum cu 1-0. Insuficient insa, scorul la general a fost 4-1 pentru elevii lui van Basten. Rapid a inceput meciul asa cum trebuia sa o faca. Giulestenii au presat inca din primele minute, insa ocaziile au lipsit. Presiunea la poarta olandezilor a fost una sterila.

Cu o fata total schimbata, rapidistii au reusit deschiderea scorului in minutul 20 prin surpriza Ovidiu Herea din penalty. La doar doua minute de la deschiderea scorului scorul putea deveni 2-0, insp golul lui Roman a fost anulat gresit de brigada de arbitrii.

Giulestenii au continuat repriza la fel de bine, au dominat, si-au creat ocazii, insa mingea parca nu a vrut sa intre in poarta. Ocazii peste ocazii irosite de echipa lui Ioan Ovidiu Sabau.

A doua repriza Rapid a devnit aceeasi echipa obosita care a parut in primele meciuri din noul sezon. Chiar daca ocaziile au mai existat la poarta olandezilor, presiunea a fost foarte mica. Rapidul a cistigat in cele din urma partida si a mai adus citeva puncte pentru coeficientul României. sursa gsp