Victorie la Nurburgring! » Mihai Marinescu a cîştigat prima cursă a sezonului

631

Mihai Marinescu a obţinut ieri primul succes din acest sezon. Românul se află la cea de-a doua victorie din carieră în Formula 2

A condus de la început pînă la sfîrşit! Mihai Marinescua fost cel mai bun ieri în prima cursă de la Nurburgring. Românul, după ce a obţinut pole-position-ul nu a mai cedat deloc prima poziţie de-a lungul celor 20 de tururi! Este cea mai bună performanţă din acest sezon al Formulei 2, care a ajuns la cel de-al treilea Grand Prix, pînă la Nurburgring, Marinescu obţinînd un loc trei în cea de-a doua cursă de la Silverstone.

„Mă bucur pentru această victorie. Pentru ea am tras cît am putut, mai ales că acum ştim mai multe despre gradul de uzură al pneurilor. Nu am mai avut probleme cu încălzirea motorului cum s-a întîmplat la Portimao. Am şi un radiator nou la monopost, iar pentru cursa de duminică trebuie să vin cu o strategie nouă pentru a surprinde din nou”.

După cinci curse din cele 16 programate în acest sezon în Formula 2, Mihai Marinescu ocupă locul 4 în clasamentul general.
În Formula 2, fiecare Grand Prix înseamnă două curse, iar astăzi este programată cea de-a doua.

2 este cifra victoriilor obţinute de Mihai Marinescu în Formula 2, prima la Monza, anul trecut, şi acum la Nurburgring

Cursa e transmisă de televiziunea sportro, de la ora 15:00