VIDEO A inviat Bawab! Dubla pentru iordanian si Gaz Metan invinge pe U Cluj cu 2-1 VEZI REZUMATUL MECIULUI!

992

Gazul a depasit pasa proasta de trei meciuri consecutive fara punct castigat si depaseste pe U Cluj in clasament. Bawab a reusit o ”dubla” la capatul unui meci in care Mediasul a atacat non-stop, iar sepcile rosii au fost periculoase numai pe contraatac.

Niciodata de cand Gaz Metan a revenit in prima liga, mediesenii nu au inceput sezonul asa de slab ca in aceasta toamna. Cu orgoliul tavalit bine de Chiajna si Giurgiu, mediesenii au dat totul pe cartea atacului in fata unei echipe clujene care nu a ezitat sa accepte invitatia la joc.

Bawab, Eric si Astafei s-au napustit spre poarta lui Balauru, dar portarul sepcilor rosii a fost de fiecare data la post. Primii care au trimis mingea in poarta au fost insa oaspetii, dar golul lui Dos Santos a fost anulat corect pentru off-side. Imediat la poarta cealalta Mediasul a deschis scorul. Bawab l-a lobat frumos pe Balaurul, iar Gazul a trecut in avantaj din minutul 23.

Dupa pauza tot Mediasului a fost cu initiativa in atac, iar fazele periculoase a venit de la omul ”repatriat” in aceasta toamna din Ucraina. Chiar daca mai are de dat jos din kilogramele care il chinuie vizibil, Eric l-a hartuit pe Balaurul cu suturi de la distanta.

Clujul a incercat si in a II-a parte tot pe contraatac, iar Draghici a avut golul in varful bocancului in minutul 65, insa Plesca a respins miraculos de la radacina barei. Mediasul a inscris prin Astafei, dar Balaj a anulat golul din nou pe motiv de offside. Cleiton a deviat apoi in bara, cinci minute mai tarziu, o centrare venita de pe stanga.

Golul a picat insa tot in poarta lui ”U”. In minutul 77 acelasi Bawab a reluat din 3 metri o centrare de pe stanga si a adus linistea in tribune si in sufletul lui Cristi Pustai.

Pestana a marcat din penalty golul de onoare pentru clujeni, dar Mediasul a incheiat ”en fanfare” un meci in care a castigat toate cele trei puncte aducand pentru moment linistea in sanul echipei lui Cristi Pustai.