VIDEO Ce a fost si ce a ajuns: Paul Gascoigne merge la DEZALCOOLIZARE pe banii prietenilor!

917

Paul Merson and Paul Gascoigne of MiddlesbroughPaul Gascoigne, in varsta de 45 de ani, se va interna intr-o clinica de dezalcoolizare din Statele Unite ale Americii, costurile de spitalizare urmand sa fie suportate de prietenii sai, care s-au aratat ingrijorati de situatia sa.

Prietenii lui Gascoigne considera ca spitalizarea in Arizona reprezinta ultima sansa a fostului jucator de a scapa de adictia de alcool, informeaza dailyrecord.co.uk.

Printre cei care vor plati tratamentul in valoare de 30.000 de lire sterline (37.500 de euro) se numara Chris Evans si Gary Lineker.

„Gazza” a mai fost internat la clinica din Arizona de mai multe ori in ultimii ani, insa de fiecare data s-a reapucat de baut. Prima internare a avut loc in anul 2001, cand Gascoigne, pe atunci la Glasgow Rangers, a fost trimis la clinica Meadows de managerul Walter Smith.

Decizia reinternarii lui Gascoigne vine dupa ce fostul jucator a fost ajutat, pe cand iesea dintr-un magazin de telefoane, de mai multi trecatori sa se urce intr-un taxi.

O sursa apropiata lui Gascoigne a declarat ca mai multi prieteni au discutat despre aceasta ultima sansa a englezului de a scapa de aceasta boala. „Mai multi prieteni, printre care Chris Evans, Gary Lineker, Ronnie Irani si Piers Morgan au stabilit sa plateasca pentru tratament, avand in vedere ca «Gazza» are probleme financiare. Paul a acceptat sa se reintoarca la tratament”, a precizat sursa citata.