Greu de spus care ar fi fost deznodamantul meciului din Gruia daca Adrian Cojocaru ar fi acordat Bistritei cele doua lovituri de pedeapsa provocate de Vasile Maftei, la 1-0 pentru gazde. Mai ales ca la a doua capitanul clujenilor trebuia si eliminat.

5-1 e un scor care o minte in primul rand pe campioana, care nu stie daca poate intr-adevar sa marcheze real atatea goluri. Si asta deoarece prima reusita a lui Kapetanos e suspecta de off-side, a doua, a venit dintr-un penalty gresit acordat pentru CFR, golul trei vine dintr-o lovitura libera inventata de arbitru, iar golul patru e din off-side.

E drept, revenit dupa accidentarea de la Braga, Sougou a facut ce a vrut pe dreapta atacului echipei sale, iar Kapetanos si-a demonstrat oportunismul fotbalistic la aproape fiecare balon jucat pe el. Dar per ansamblu, CFR nu a aflat dupa acest succes la scor daca si contra altor echipe din Liga 1 poate inscrie atat de mult.

E adevarat, putea sa marcheze cinci goluri curate ca lacrima si Bistritei, daca n-ar fi aparat Dolha poarta oaspetilor, acesta avand cel putin patru interventii salutare in situatii de unu la unu. Dar dincolo de ocazii, raman semnele de intrebare si, desigur, gustul amar al unui meci schinguit de una rbitru depasit putin de situatie.

Intr-un fel, tanarul Adrian Cojocaru a fost mai mult victima presiunii pe care sefii de la CFR au pus-o pe arbitri dupa infrangerea din etapa trecuta, de la Tg Jiu, cu Pandurii.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.