VIDEO CFR-ul se impune meritat cu 1-0 pe National Arena. Dinamo a jucat modest cu campioana

892

Campioana a bifat in aceasta seara cel de-al treilea succes consecutiv pe terenul lui Dinamo. CFR ajunge pina pe locul 4, cu 13 puncte, la numai trei lungimi in spatele Stelei si la sase in urma Pandurilor, dar ambele echipe au un meci mai putin.

Dupa un inceput echilibrat de partida, ardelenii au trecut la conducerea jocului. In minutul 20, Gabi Muresan a scapat singur cu Balgradean, dar portarul dinamovist a reusit sa se opuna. Mingea a revenit la Bastos, care a ratat incredibil cu poarta goala. Tot Bastos putea deschide scorul un minut mai tirziu, dar n-a prins cadrul portii. Dinamo a replicat prin Catalin Munteanu (28), dar Felgueiras a reusit sa respinga sutul acestuia din lovitura libera.

Dupa pauza, Dinamo n-a contat decit prin torpilele de la mare distanta ale lui Boubacar (54, 65), iar clujenii au deschis scorul printr-un contraatac rapid. Ivo Pinto a patruns excelent in careu in minutul 64 si i-a pus mingea pe cap lui Rui Pedro, care n-a iertat. Dragos Grigore a trecut pe linga golul egalizator in ultimele minute, iar Steliano Filip a ratat incredibil, singur in 6 metri, in prelungiri.

CFR ajunge pina pe locul 4, cu 13 puncte, la numai trei lungimi in spatele Stelei si la sase in urma Pandurilor, dar ambele echipe au un meci mai putin.

Click aici pentru rezumatul VIDEO!

sursa: gsp