VIDEO Chiajna baga Iasiul de tot in ceata. Concordia a invins cu 1-0. Vezi golul!

876

Pe o vreme extrem de grea, CSMS Iasi si Concordia Chiajna au dat un adevarat derby pentru ramanerea in Liga I. Ceata a pus in pericol disputarea partidei, iar optiunea amanarii cu o ora a fluierului de start parea foarte indreptatita. Pana la urma, intalnirea a inceput la ora stabilita, iar spectacolul din teren a avut foarte mult de suferit. 

Greseli grave, atat de o parte cat si de alta, ratari putine, la fel ca si fazele de gol de altfel, iar cele doua formati au intrat la cabine cu tabela neschimbata de la inceputul jocului. Cele doua echipe au avut cate o mare oportunitate de a marca, prin Popovici ( Chiajna) – sut in bara de la 20 de metri si Herghelegiu, care a tras in Nita de la 3 metri de poarta.

Dupa pauza, Onofras a nimerit plasa laterala (58), iar apoi Concordia a marcat singurul gol al meciului. Wellington a primit o pasa foarte buna din partea lui Serediuc, iar atacantul ilfovenilor a impins mingea in plasa din interiorul careului mic.

Din acel moment CSMS Iasi s-a napustit in atac, dar aparatorii Chiajnei au respins tot ce a miscat in careul lui Nita, chiar si de pe linia portii.

Meciul s-a incheiat cu victoria echipei lui Ilie Stan, care a ajuns pe locul 9, cu un total de 18 puncte, cu doua mai multe decat campioana CFR Cluj. CSMS Iasi a ramas cu o singura victorie in acest sezon si e clasata pe penultimul loc, cu doar 5 puncte. Fanii moldoveni nu mai au rabdare cu Liviu Ciubotariu si i-au cerut demisia insistent in ultimul sfert de ora de joc.