VIDEO Chiriches s-a accidentat GRAV: OUT in 2013! ”Bai macelarule!”

830

Clipboard01Primul diagnostic al medicilor in cazul accidentarii lui Chiriches este entorsa de genunchi, plus afectarea serioasa a tendoanelor. Luni, fotbalistul va face un RMN, care va arata mai exact ce are si cat va sta pe bara. Ceea ce ansa i-a alarmat pe cei din staff-ul Stelei e faptul ca, dupa joc, genunchiul i s-a umflat foarte tare lui Chiriches, lucru care, de regula, se intampla atunci cand e afectat si ligamentul incrucisat posterior, informeaza gsp.ro

Daca e vorba si de o ruptura a acestuia, atunci perioada de pauza se va prelungi la minimum 5-6 luni, ceea ce ar insemna practic ca anul 2013 s-a încheiat pentru Chiriches! Daca ligamentul nu e afectat, pentru o entorsa de genunchi se sta doar doua luni, ceea ce ar însemna ca stoperul va fi bun de joc la startul viitorului campionat.

Dupa meci, afland de faptul ca accidentarea lui Chiriches e grava, mai multe persoane din staff-ul Stelei au sarit sa-l bata pe Stratila. Secundul Toni Petrea a dat sa intre în vestiarul lui Dinamo, dar a fost oprit cu greu de stewarzi. „Bai, macelarule, esti un criminal”, i-a stricat secundul lui Reghecampf fotbalistului lui Dinamo.