VIDEO FC Brasov bate cu 2-1 Vasluiul. Sumudica in pericol sa fie demis!

1063

FC Brasov a reusit o victorie mare in aceasta seara, scor 2-1, in fat,a lui FC Vaslui, care a evoluat in superioritate numerica in ultimul sfert de ora. Golurile au fost marcate de I. Popa (11) s,i Batin (74), respectiv Varga (64).Victoria gazdelor nu poate fi contestata, avand in vedere ca ardelenii au avut cele mai mari ocazii ale partidei si ar fi putut invinge la un scor mai confortabil daca nu s-ar fi precipitat in fata lui Dani Coman.

Popa l-a imitat pe Xavi cu un super-sut din afara careului, doar pentru ca Antal sa ofere o pasa geniala lui Varga, autorul golului egalizator. Echilibrul s-a pastrat insa doar timp de 10 minute, pana la reus,ita lui Batin, care l-a executat elegant pe portarul lui Sumudica.
CLICK AICI SA VEZI GOLURILE DE LA FC BRASOV – FC VASLUI
In minutul 77, fundasul spaniol Velayos a vazut direct cartonasul rosu, pentru o intrare criminala la Caue, pe care l-a si accidentat la acea faza. Brasovul, care a fost pregatita de pe banca de „interimarul” Adrian Szabo, a rezistat pe final de meci si a obtinut trei puncte vitale.

Marius Sumudica va avea cu sigurant,a parte de o discutie cu patronul Adrian Porumboiu, care a coborat la vestiare in pauza, pentru a pune lucrurile la punct in randul jucatorilor. In urma acestui rezultat, Vaslui rateaza s,ansa de a urca pe podium, in vreme ce Brasovul a ajuns pe locul 9.