VIDEO FOTO Suporterii Stelei s-au luat la bataie cu topoare si coase in judetul Sibiu inainte de Gaz Metan – Steaua

1207

Aproximativ 60 de fani ai Stelei au fost implicati intr-un scandal ce a avut loc intre Sibiu si Medias. Fanii gruparii lui Reghecampf au oprit in localitatea Slimnic si s-au luat la bataie cu cativa localnici care sutin ca acestia si-au facut nevoile pe gardul si pe casa lor. Doi suporteri stelisti au fost raniti, iar de partea cealalta un localnic s-a ales cu capul spart si cu masina distrusa, dar si cu geamurile de la casa sparte.

Scenele au fost desprinse parca dintr-un film de razboi. O familie a fost asediata in propria casa de fanii stelei infuriati pentru ca oamenii le-au cerut socoteala de ce isi fac nevoile in curtea lor. Imediat a iesit un scandal monstruos. Oamenii s-au luat la bataie cu suporterii si ai iesit cu coase si topoare sa se apere. Fanii au ripostat cu pietre si caramizi si i-au atacat pe localnici. Oamenii marturisesc ca au trecut prin clipe de groaza Am auzit strigand si am iesit din curte sa vad de ce striga si cand am aparut in fata la benzinarie era curtea plina. Niste tineri. Urlau ca salbaticii. Erau in autocar oprit aci in fata si ei erau in curte la oamenii acestia. Dadeau cu sticle, cu pietre, urlau. Salbatici! Ce sa spun. Noi nu ne-am putut baga. Nu s-a putut baga nimeni intre ei. Ca pe cine il nimerea il lovea. Dadeau numai cu pietre… Nu va pot spune ce strigau… Nu stiu cat erau de beti. Eu am impresia ca erau drogati! Nu beti. A fost ceva de nu am cuvinte. Vai de capul nostru. Am tremurat. Oamenii erau blocati acolo dupa poarta ai de tabla. C- s-au bagat la ei in curte sa isi faca nevoile. Proprietarul a iesit la ei si le-a zis. Domne ce faceti? O tabarat pe ei. Tot autocarul a tabarat pe oameni. S-au blocat acolo. Ca daca nu ii omorau. Tot ce prindeau aruncau” a povestit o femeie martora la toata scena.

Opriti de jandarmi si DIPIR

Pentru ca lucrurile degenerau la fata locului au ajuns rapid cei de la Jandarmerie si DIPIR.. De partea cealalta fanii stelisti spun ca au oprit autocarul pentru ca unui fan i s-a facut rau pe drum si ca au profitat de ocazie si sa isi faca nevoile. Acestia sustin ca nu au intrat insa in curtea familiei din Slimnic cu care s-au luat la bataie.

”Erau si cu coasa si cu lopata. La unul i-a dat cu coasa in mana. Are mana taiata. Are si taietura pe cap altul” a povestit un fan al Stelei. Pana la urma suporterii scandalagii nu au mai ajuns la meciul ce a avut loc asta seara la Medias intre Gaz Metan si Steaua. Autocarul lor a fost intors spre Bucuresti, acesta fiind escortat de jandarmerie si politie.