VIDEO | Incident grav la o competitie de schi. Imaginile cu momentul in care o drona se apropie amenintator catre schior. Ce urmeaza

2553

Incident aproape dramatic la slalom special.

Marcel Hirscher, cvadruplu laureat al Cupei Mondiale de schi alpin, a scapat la „mustata” sa fie lovit de o drona utilizata de postul TV care transmitea proba de slalom special de la Madonna di Campiglio, din Italia, unde s-a clasat pe locul 2.

Dispozitivul s-a dezintegrat pe pista la cateva sutimi de secunda in spatele campionului austriac, penultimul concurent care a luat startul in mansa secunda.

‘Trafic aerian intens in Italia, norocos ca am scapat de prabusirea unei drone”, a scris, cu umor, nr.1 mondial pe contul sau de Instagram.

„Este cadoul meu de Craciun. Nu m-am accidentat si am avut noroc”, a spus surazator, in fata ziaristilor, schiorul austriac.

„Este inimaginabil, incredibil, o rusine„, a adaugat Hirscher, mai serios.

Cuprins de tensiunea cursei, Hirscher nu a inteles pe loc ce s-a intamplat in spatele sau.

uprins de tensiunea cursei, Hirscher nu a inteles pe loc ce s-a intamplat in spatele sau.

„Am auzit doar un zgomot, m-am gandit ca a cazut ceva, dar nu-mi imaginam ce”, a spus el.

Conform organizatorilor, drona, pilotata de un expert, a fost utilizata pentru prima oara in statiunea din Dolomiti pentru a furniza imagini si unghiuri inedite societatii Infront, care detine drepturile televizate pentru Cupa Mondiala de schi alpin.

sursa: stirileprotv.ro