VIDEO Iosif Rotariu s-a reapucat de fotbal in liga a IV-a la ASU Politehnica Timisoara

1272

Legenda fotbalului romanesc Iosif Rotariu traieste efectiv a doua tinerete. Ajuns la 50 de ani, Roti este inepuizabil si s-a inregimentat in contingentul „studentilor”, care evolueaza in seria a III-a a Campionatului Judetean, conform gsp.ro.

Echipa ce beneficiaza de aportul Peluzei Sud, chiar si la acest nivel, a facut intructie in etapa de debut, contra celor din Liebling.

SS Poli (echipa Institutului Politehnic) s-a impus cu 8-0, iar fostul international si jucator la Galatasaray sau Steaua a preferat rolul de servant, avand sase pase decisive!

M-am simtit mai implinit decat un jucator de Liga I. Am avut si emotii, vazand atata lume in tribuna. Nu mi-am mai auzit numele strigat la Timisoara de foarte multi ani. Asta ma face sa cred ca lumea inca n-a uitat ce am facut pentru acest oras. Spun asta pentru ca, daca va aduceti aminte, in 1998 am dat Liga Campionilor pe postul de antrenor-jucator la Poli in Divizia B. Timisoara mi-a dat inceputul in fotbal si intotdeauna a fost pe primul loc pentru mine”, a spus Rotariu dupa meci.

La echipa pregatita de Antonio Foale se pregatesc alte debuturi de marca, Petre Vlatanescu si Sorin Vlaicu, alti jucatori de geniu ai Politehnicii din anii 80, 90.