VIDEO – Japonezii cumpara Mazda CX-5 dupa ce il vad fugind pe TRANSFAGARAN!

1262

Japonezii de la Mazda utilizeaza Transfagarasan DN77C  pentru a-si promova cel mai nou SUV, CX-5, intr-un spot publicitar difuzat in Japonia. Celebra sosea montana Transfagarasan a avut parte de promovare puternica in acest an si din partea Porsche, iar in 2009 din partea ehipei Top Gear.

Cel mai frumos drum din lume. Asa a fost declarat Transfagarasanul de catre site-ul german carsroute.com, la sfarsitul acestei veri. Spectaculoase strazi de pe mapamond au palit  in fata celei care traverseaza muntii Fagaras. Site-ul auto se declara incantat de pitorescul si calitatea drumului care leaga judetele Arges si Sibiu.

„Cele mai bune drumuri ar trebui sa fie un amestec perfect intre curbe provocatoare si complicate, linii drepte, lungi, pe care sa poti rula cu viteza, cu trafic foarte putin, si, mai ales, cu privelisti care sa-ti taie respiratia. Capatul nordic al Transfagarasanului este cel mai spectaculos, fiind presarat  cu serpentine, curbe lungi in forma de „S” si coborari abrupte, totul combinat  cu o priveliste absolut uimitoare. ”, motiveaza membrii site-ului alegerea facuta in favoarea Transfagarasanului.

 

Sursa: 0-100.ro