VIDEO Mutu a inscris de doua ori pentru Ajaccio!

1187

Adrian-Mutu_2873511Adrian Mutu a ajuns la zece goluri inscrise pentru corsicani in acest sezon al campionatului de fotbal al Frantei, dupa ce a marcat o ”dubla” pentru Ajaccio, miercuri seara, in meciul castigat de AS Saint-Etienne cu scorul de 4-2, restanta din etapa a 33-a.

Mutu a deschis scorul in min. 15, dar peste doar opt minute ”verzii” au restabilit egalitatea prin golgheterul Aubameyang (23). Mutu a ratat doua ocazii bune de gol la scurt timp (26, 34), pentru ca St Etienne sa se desprinda dupa pauza. Bodmer a adus echipa gazda in avantaj (48), iar Cohade a marit diferenta (50), la capatul unei faze in care Mutu a pierdut mingea. Atacantul roman a inscris din nou in min. 75, dintr-un penalty acordat in urma hentului in careu comis de Zouma. Aubameyang (88) a inchis tabela, marcand al patrulea gol al gazdelor.

VEZI AICI REZUMATUL PARTIDEI

Daca Mutu a jucat tot meciul la Ajaccio, mijlocasul roman Banel Nicolita a fost doar rezerva la St Etienne.

In alta partida, ”lanterna rosie” Troyes a invins cu 2-1 la Rennes. Bahebeck (5) si Brechet (27) au marcat pentru oaspeti, iar Feret (30) a inscris pentru Rennes. Camus a irosit un penalty pentru oaspeti in min. 90+4.

In clasament, pe primul loc se afla Paris-SG, cu 70 puncte, urmata de Marseille, 61 p, Lyon, 59 p, Saint-Etienne, 57 p, Lille, 56 p, Nice, 54 p, etc. AC Ajaccio se afla pe locul 15, cu 35 p.