VIDEO Nebunie pe strazi! A venit Cupa la Ploiesti!

1336

Clipboard01Mii de ploiesteni au iesit sambata seara pe strazile orasului pentru a sarbatori castigarea Cupei Romaniei dupa 18 ani. Petrecerea a tinut pana in zori.

Jeremy Bokila a declarat, sambata seara, dupa finala Cupei Romaniei, scor 1-0, cu echipa CFR Cluj, ca este foarte fericit la Petrolul Ploiesti, unde lumea il iubeste, afirmand ca banii nu conteaza pentru el.

„Acum am doua saptamani de concediu, apoi voi vedea ce se intampla. Sunt fericit sa fiu la Petrolul, pentru ca lumea ma iubeste si nu vad de ce as pleca de la Ploiesti. Nici macar pentru bani, nu conteaza pentru mine, sunt fericit aici. A fost dificil meciul cu CFR, dar am luptat ca lupii. In seara asta am luat doua trofee, dar cred ca cineva mi-a furat gheata, ca nu o mai gasesc, nu stiu unde e. Vom petrece toata noaptea, pentru ca urmeaza concediu”, a declarat Bokila.

Capitanul Sony Mustivar a afirmat ca nu-l lasa pe Bokila sa plece la Steaua: „Jeremy nu pleaca, ramane la Plopiesti. Nu-l las eu sa plece la Steaua, nu este bine pentru el. A fost incredibil pentru mine sa ridic rofeul. Eu sunt petrolist adevarat. In seara asta nu voi dormi, o sa petrec toata noaptea”, a sublinat Mustivar.

Ovidiu Hoban a afirmat ca acest trofeu reprezinta foarte mult si este o senzatie unica: „Este si meritul lui Bokila, dar formam un grup si pana sa ajunga mingea la el mai trece pe la multi alti jucatori”, a adaugat Hoban.