VIDEO Otelul facut sah mat sub Pietricica. Ceahlaul a batut cu 4-1

869

Ceahlaul a facut show cu Otelul, 4-1, si a obtinut trei puncte vitale in lupta pentru evitarea retrogradarii. Clasamentul a transformat duelul moldovean intr-un veritabil meci al disperarii.

Veniti dupa trei egaluri consecutive in deplasare, galatenii sperau sa obtina mai mult sub Pietricica. Elevii lui Tanase au intrat in hora impusa de Ceahlaul, nu s-au multumit cu transeele din aparare si au incercat sarje ofensive. Dar au fost taxati de Badescu, fost fotbalist la Otelul!

La prima ocazie mare a meciului, mijlocasul a scapat singur cu Branet, a „intepat” balonul peste fostul iesean si le-a inghetat avintul oaspetilor (18)!
VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!
Fantoma unei campioane
Pina la pauza, singurul actor al partidei a fost Pena. Mai intii a reluat anemic centrarea lui Cirja (30), fara probleme pentru Miron. Apoi, scapat de marcaj, a trimis peste din citiva metri.

Dar eventualul raspuns galatean a fost retezat inca din startul reprizei secunde. Marocanul Aloisio a aratat ca ar putea fi sud-american nu doar prin aspect, ci si prin executie. Fundasul a obtinut un corner, fructificat in gol tot de el, lat din centrul careului (48). Somniferul pentru iluzia unei campioane de mult uitate!

Imaginea unei echipe zaharisite putea fi salvata de executia incredibila a lui Giurgiu: sut din voleu, la vinclu (73), pentru 1-2. A fost doar o alta himera: caci nou-intratul Stana a facut o „dubla” in stil blitzkrieg (79, 87), stabilind scorul final, 4-1. Sa se fi mutat Urziceniul spre nord-est?

Patru dupa cinci ani!
Ultima partida in care Ceahlaul marcase patru goluri in Liga I fusese un 4-0 cu Gloria Buzau, in 2007. Nemtenii reusisera patru goluri si la partida din actuala editie a Cupei Romaniei, cu Gloria Bistrita (4-0). Otelul a incasat in acest meci tot atitea goluri cite primise in ultimele 7 jocuri din prima divizie!