VIDEO – Pantilimon a GAFAT aseara, in eliminarea lui City din Cupa Ligii!

1357

Titularizat in Cupa Ligii impotriva celor de la Aston Villa, Costel Pantilimon a avut din nou o evolutie sub asteptari. Goalkeeper-ul roman a incasat nu mai putin de 4 goluri si echipa sa, Manchester City a fost eliminata din competitie.

Va ramine mult timp in constiinta portarului primul gol primit, cind a respins mingea intr-unul dintre coechipierii sai, Barry, jucator care a fost creditat cu un autogol.

Cu atit este mai neagra ziua pentru jucatorul celor de la Manchester City cu cit, Aston Villa este echipa de la care Barry a venit la „cetateni”.

Scorul a fost deschis de Mario Balotelli in minutul 27 si nimic nu anunta ce avea sa se intimple. Greseala lui Pantilimon a facut ca egalitatea sa revina pe tabela. „Cetatenii” au reusit totusi sa revina in avantaj dupa o lovitura libera executata excelent de Kolarov in minutul 64.

Pina la finalul celor 90 de minute Agbonlahor a readus egalitatea pe tabela si s-a trecut la prelungiri. N’Zgobia si acelasi Agbonlahor au semnat sentinta finala si au reusit sa elimine campioana Angliei din Cupa Ligii, scor 4-2.