VIDEO | Reactie de SENZATIE la golul lui Liverpool. Cum s-a putut BUCURA Jurgen Klopp

933

Jurgen Klopp s-a bucurat nebuneste la golul inscris de Liverpool contra celor de la Southampton.

Liverpool a obtinut a treia remiza consecutiva de cand a fost preluata de Jurgen Klopp, scor 1-1, cu Southampton, pe ternen propriu.

Desi in jocul „cormoranilor” se vede o evidenta schimbare de atitudine fata de perioada in care echipa era pregatita de Brendan Rodgers, acestia nu au cunoscut gustul inca victoriei cu Klopp pe banca. Dupa 0-0 cu Tottenham si 1-1 cu Rubin Kazan, in Europa League, Liverpool a fost la cateva minute de victorie cu echipa lui Florin Gardos.

Benteke a deschis scorul in mintul 77, cu o superba lovitura de cap, insa Mane a egalat cu trei minute inainte de final, cand a trimis in plasa o minge lovita initial cu capul Gaston Ramirez, care l-a depasit pe Mignolet.

Faza meciului nu a fost insa oferita de vreun jucator, ci chiar de noul tehnician al lui Liverpool. Klopp a fost din nou in centrul atentiei, cu toate privirile atintite spre el, si le-a oferit cameramanilor si spectatorilor un moment memorabil. Reactia neamtului de la golul lui Benteke a aratat cat de mult isi doreste sa reuseasca pe Anfield, fiind extrem de intensa. Klop a sprintat ca un jucator pe marginea terenului si si-a aruncat pumnii in aer, spre deliciul fanilor din tribune.

https://vine.co/v/eVL9KuAehwF

https://vine.co/v/eVLEw7ajwBL

https://vine.co/v/eVL0hnK7xEi

sursa: prosport.ro