VIDEO REZUMAT Astra egalata in minutul 94 de FC Vaslui dintr-un penalty contestat. Porumboiu anunta JIHAD-ul!

1034

Astra a fost la un pas de victorie in meciul cu FC Vaslui, scor 1-1. Gigi Multescu a acuzat dur arbitrajul lui Marian Balaci, dupa ce oaspetii au egalat din penalty, in prelungirile partidei de la Giurgiu.

„Arbitrajul a fost intr-o singura directie. A fost fault la portar, nici vorba de penalty, parca revand campionatul 2006-2007, cand am fost la Sportul”, a spus Multescu.

„Am avut ocazii clare, am ratat cu poarta goala. In poarta a fost Kello, pentru ca Lung a inceput antrenamentele de trei zile si nu putea sa apere, a avut mana imobilizata timp de doua saptamani”, a mai afirmat antrenorul Astrei.

Finantatorul vasluienilor, Adrian Porumboiu, era extrem de dezamagit la finalul partidei cu Astra, ba chiar si resemnat in privinta sanselor pe care echipa sa le mai are la titlu in actualul sezon.

Sincer, Porumboiu a recunoscut, intr-o interventie telefonica IN DIRECT la “Fanatik Show“, de la Digi Sport, jocul extrem de slab al elevilor lui Hizo si promite masuri drastice in pauza de iarna.
„Am jucat slab, e un punct pe care l-am obtinut in-extremis, dar pe care nu il meritam, pentru ca gazdele au jucat mai bine. Daca exista o justitie a fotbalului, probabil ca acest rezultat e in compensatie pentru meciul pierdut acum doi ani cu Astra. Daca invingeam atunci, eram campioni. Preferam, oricum, sa castig atunci campionatul, decat acum un punct”, a spus Porumboiu, la Digi Sport.
Chestionat in privinta penalty-ului acordat Vasluiului, fostul mare arbitru a replicat:
„N-am vazut faza penalty-ului, ma ridicasem sa imi iau ramas bun. Trebuie sa o vad, pentru a-mi exprima punctul de vedere“.
Porumboiu este dezamagit de atitudinea jucatorilor, mai ales ca nu exista datorii financiare fata de acestia:
„Nu putem continua in ritmul asta, mai sunt cateva etape si se termina turul. O sa tragem linie la final. Unii au venit in promenada la Giurgiu. Daca ei ma iau de fraier, e problema lor. oricum, ma simt ca-n «Daciada»“.