VIDEO – FOTO Romanca Stefania Bia a fost aleasă REGINA Europei la fitness bikini in Polonia!

1641

Stefania Bia a reusit sa castige medalia de argint in proba de fitness bikini. Antrenata de antrenorul emerit Dan Enuta, sportiva de 23 de ani care are background in atletism a avut o forma incredibila. 

Desi este in ultimul an de juniorat, Stefania a reusit sa bata 24 de senioare si sa castige argintul. Legitimata de CSS5 Bucuresti, frumoasa cu abdomenul perfect s-a apucat de fitness la sfatul prietenilor iar in 12 luni a reusit o performanta la care multe sportive de top inca viseaza.

In 2012 a devenit campioana nationala de junioare, iar luna trecuta, la Targu Mures, a castigat proba de 163 cm si open-ul, devenind campioana nationala absoluta si la senioare.

Stilul meu de viata privind alimentatia il aveam dinainte. Am fost mereu atenta cu ceea ce mananc, ce consum si ce beau. Dar acum, in perioada competitilor, trebuie sa ai un regim de viata mai strict decat il ai de obicei. Mi-am schimbat putin modul de viata. Mi-am reluat activitatea pe care o aveam si in copilarie, cand faceam sport de performanta. Trebuie sa faci unele sacrificii, altfel nu ajungi nicaieri”, a declarat Stefania. [nggallery id=2]