VIDEO Romania pierde cu Olanda cu 1-4. Olandezii sunt prea buni pentru noi. Vezi golurile meciului!

806

Olanda s-a dovedit a fi o echipa mult prea puternica pentru Nationala Romaniei si, in ciuda tuturor sperantelor, oaspetii s-au impus in aceasta seara la Bucuresti.

Meciul a inceput in forta, Torje trimitand mingea in bara la o lovitura libera obtinuta de Marica la marginea careului, in minutul 4 al partidei. Doar cinci minute mai tarziu batavii au deschis scorul prins Lens, care a trimis sub bara dupa o minge respinsa de Tatarusanu.

Romania a incercat sa revina in meci, prin Grozav, minutul 18, insa tot olandezii au marcat prin Indi Martins care a inscris din careul mic, in urma unei lovituri libere de la marginea careului.

In minutul 40 Romania a revenit in meci prin golul lui Marica. Acesta a luat o faza pe cont propriu si, dupa ce a driblat trei adversari, a inscris cu un sut de la marginea careului mic.

 

Ne-am bucurat doar trei minute, in careul advers arbitrul acordand foarte usor un fault la interventia lui Gabi Tamas. A inscris, fara emotii, Vand Der Vaart, in ciuda faptului ca Tatarusanu a ghicit coltul.

 

Repriza a doua a consemnat doar bucuria unui record pe National Arena: 53.329 de oameni pe stadion, dar si golul patru al Olandei – Van Persie, in minutul 87, la faza suspecta de ofsaid.

 

 

Echipele de start:

ROMANIA: Tatarusanu – Tamas, Chiriches, Goian, Rat – Pintilii, Bourceanu – Torje, Grozav, Stancu – Marica

Rezerve: Pantilimon, Luchin, Chipciu, Lazar, Mutu, Latovlevici, Cocis, Gaman, Maxim, Popa, Gardos, Grigore

OLANDA: Stekelenburg – van Rhijn, Heitinga, Vlaar, Indi – de Jong, Narsingh, Strootman, van der Vaart – Lens, van Persie

Rezerve: Vermeer, Vorm, Janmaat, Douglas, Viergever, Clasie, Elia, Emanuelson, Huntelaar, Afellay, Kuyt