VIDEO | Ronaldo si-a iesit din MINTI pe tunel, la finalul meciului cu PSG. Ce veste a primit în drum spre vestiare

1032

Finalul meciului cu PSG l-a scos din minti pe Ronaldo.

La finalul partidei de la Paris, care le-a apropiat pe ambele formatii de primavara Champions League, Cristiano Ronaldo a avut parte de un moment care nu i-a placut deloc.

Concret, vedeta celor de la Real a fost desemnata pentru a se prezenta la controlul antidoping. Portughezul s-a conformat, pentru ca nu avea cum sa refuze, dar in acelasi timp a si reactionat nervos.

Pe tunelul ce ducea spre vestiare, vizibil obosit, Ronaldo a fost intampinat de unul dintre organizatori, care i-a dat si vestea. Fotbalistul a gesticulat din maini, dupa care s-a indreptat spre sala antidoping.

”Intotdeauna eu!” a rabufnit Ronaldo, care nu se afla la prima experienta de acest gen dupa meciurile Realului in UCL. Fotbalistul a replicat, de fiecare data, ca el se antreneaza exemplar si ca nu are nevoie de substante interzise pentru a-si pastra forma.

Ramon Calderon, presedinte la Real Madrid intre 2006 si 2009, a apreciat ca situatia lui Ronaldo la Real Madrid va depinde de realizarile din acest sezon:

„Cred ca va lua decizia la final de sezon, in functie de titlurile castigate, de senzatiile pe care le va incerca. Intre timp, misterul va continua”.

Fostul sef al madrilenilor a adaugat ca Real Madrid poate scoate 100 milioane euro de pe urma lui Ronaldo, dar va pierde insa un jucator inestimabil.

sursa: digisport.ro