VIDEO VEDETA pe internet, la DOAR 8 ANI, in urma unui cos de trei puncte!

905

Un pusti de doar opt ani a reusit sa devina faimos pe internet prin intermediul unui cos de tre puncte in timpul unei partide de baschet desfasurat intre doua echipe de juniori.

Chiar daca nu a reusit sa castige partida cu cele trei puncte inscrise, Matt DeMember, un baiat de doar opt ani, a devenit celebru in Statele Unite ale Americii.

Partida de baschet de juniori a avut loc in Maryland, Statele Unite ale Americii si a intrat in istoria micutei echipe americane. In ultimele secunde ale jocului, pustiul primeste o pasa de la un coechipier si reuseste sa inscrie cu spatele la cos.

Din instinct Matt DeMember arunca pe spate mingea de baschet si inscrie, fapt care ridica toata asistenta in picioare, scrie Huffington Post.

Momentul special a fost filmat de unul dintre spectatori si a ajuns in redactia televiziunii sportive ESPN. Redactorii sportivi au remarcat momentul de geniu pe care pustiul l-a avut lansand pe contul oficial de Twitter al postului filmuletul in care acesta apare.

”Cand va aplica pentru o slujba pe care nu si-o doreste, cand isi va plati taxele la stat sau cand va fi batran acest pusti va avea un motiv sa se simta mandru si sa isi aduca aminte de acel moment de fericire”, scrie unul dintre utilizatorii de Twitter care a vazut postarea si filmul cu Matt DeMember.