Vilanova: Nu voi antrena niciodata Real Madrid!

882

1355993008_extras_mosaico_noticia_1_g_0Antrenorul echipei FC Barcelona, Tito Vilanova, sustine, intr-o carte care va aparea luni, ca niciodata nu va antrena formatia Real Madrid.

 

‘Sa antrenez Real Madrid este unul dintre cele trei lucruri pe care nu le voi face niciodata in lumea fotbalului”, spune Vilanova in cartea care va aparea luni si in care mai sunt incluse discutii cu alte personalitati ale FC Barcelona precum Pep Guardiola, Guillermo Amor, Cesc Fàbregas sau Leo Messi, informeaza El Mundo Deportivo.

Vilanova considera ca faptul ca apartine Barcelonei este incompatibil cu ideea de a antrena Real Madrid si ca filozofia sa de a vedea sau a trai fotbalul nu se incadreaza sistemului madrilen.

”Celelalte doua lucruri pe care nu le-as face: sa pierd intentionat un meci si sa promovez dopajul”, a mai spus Tito Vilanova.

Vilanova a vorbit si despre plecarea lui Pep Guardiola si despre faptul ca a preluat conducerea tehnica a Barcelonei. „Sa urmezi dupa cineva ca Guardiola este extrem de dificil. Am spus ca la orice comparatie cu el, as pierde. Dar sunt multumit de munca mea si a echipei. Cu sprijinul vestiarului, am fost mereu competitivi”, a spus tehnicianul.

El a recunoscut ca nu a crezut ca va ocupa functia de antrenor principal dupa plecarea lui Guardiola: „Mereu am crezut ca atunci cand Guardiola va plea, voi pleca si eu, dar nu a fost asa. Familia mi-a dat libertate totala. Doar voiau sa iau in calcul opinia medicilor, iar acestia mi-au spus ca nu e nicio problema si ca pot accepta. Nici acum nu-mi vine sa cred ca am ramas in locul lui, in general intuiesc bine lucrurile, dar asa ceva nu mi-a trecut prin cap”.