VISUL FABULOS al lui Ronaldo, marturisit imediat dupa CASTIGAREA „Ghetei de aur”. „Asta imi doresc”

628

Dupa castigarea GHETEI DE AUR, Cristiano Ronaldo a marturisit care e visul sau, potrivit MEDIAFAX.

Atacantul portughez Cristiano Ronaldo a declarat, marti, ca visul sau este sa-si incheie cariera la Real Madrid, unde joaca din 2009, informeaza Marca.

„Am 30 de ani si vrea sa mai joc inca 5 sau 6 ani, sa incerc sa-mi mentin nivelul din ultimele sezoane. Stiu ca este mai dificil de fiecare data, dar in mintea mea stiu ca este posibil. Vreau sa castig si sunt la cea mai buna echipa din lume. Am contract pana ajung la 33 de ani si cum am spus adeseori, visul meu este sa-mi inchei cariera la Real Madrid, pentru ca aici ma simt bine, util si vreau sa continui”, a afirmat Cristiano Ronaldo.

Atacantul echipei Real Madrid, Cristiano Ronaldo, a primit, marti, Gheata de Aur, trofeu acordat celui mai bun marcator din Europa, portughezul primind aceasta distinctie pentru a patra oara in cariera. Ronaldo a mai fost recompensat cu Gheata de Aur in 2008 (pe cand juca la Manchester United) si in 2011 si 2014 cu Real Madrid. In sezonul trecut, Cristiano Ronaldo a marcat 48 de goluri in campionatul Spaniei. Ronaldo este primul jucator care castiga acest trofeu de patru ori.

sursa: prosport.ro