Vlad Chiriches pleaca la AC MILAN: Mai are timp sa creasca, spun italienii!

1076

Vlad Chiriches e atractia momentului in acest moment pentru cluburile mari din Europa! Agentii Becali negociaza insa cu cei de la AC Milan, care si-au trimis un reprezentant la meciul dintre Romania si Olanda ca sa-l vada pe viu pe fundasul Stelei.

Presa italiana anunta ca transferul se va realiza in luna iunie a anului viitor. „Milan are un inceput de cosmar si sta groaznic in aparare dupa plecarile lui Nesta si Thiago Silva. In iarna vine Yanga-Mbiwa si din iunie Vlad Chiriches de la Steaua. Cei doi vor forma cuplul de fundasi cu care Milanul incearca sa revine in topul fotbalului italian”, scrie Sportevai.

Ariedo Braida, omul care a venit la Bucuresti sa-l vada pe stelist, a declarat in presa italiana ca e impresionat de calitatile lui Chiriches, dar ca acesta mai are de lucrat.

„Vlad Chiriches este un fotbalist cu foarte multe calitati, care poate evolua atat ca fundas central, cat si ca fundas lateral dreapta. A crescut foarte mult din momentul transferului de la Pandurii la Steaua, dar mai are de lucrat la maturitatea in joc. In Romania sunt fundasi foarte buni. Imi amintesc ca, atunci cand am venit sa-l vad pe Sapunaru, l-am gasit ca atacant, iar dupa aceea a fost retras ca fundas si a cucerit si Europa League cu FC Porto in aceasta postura”, a declarat Braida.

Italienii nu il vad pe stelist capabil sa faca fata la un club istoric precum AC Milan, aflat in mare dificultate in acest moment dupa plecarea vedetelor din echipa.

„Chiriches mai are de asteptat, nu este gata inca pentru prima liga italiana. Milan are nevoie in iarna de fotbalisti peste media actuala a lotului, altfel transferul este inutil. Daca ar veni acum la Milan, Chiriches ar iesi din calcule dupa primele doua meciuri, in cazul in care ar gresi. Asa, la o alta echipa, are timp sa creasca”, a mai spus Braida.

Sursa: sport.ro