Un antrenament zilnic de doar 8 minute este solutia optima si sigura pentru a slabi si a scapa de grasime.

Cel mai eficient mod de a scapa de kilogramele in plus este antrenamentul cardio. Acest tip de antrenament nu face decat sa ne puna sangele in miscare sporind arderile si transpiratia. Nu este foarte solicitant din punct de vedere muscular asa ca nu ne vom treyi cu febra musculara dureroasa si cu siguranta ne va pune intr-o stare de tonus pe perioada intregii zile.

Antrenamentul pentru a scapa de grasime in doar 8 minute pe zi trebuie realizat inainte de micul dejun. Astfel, va fi declansat metabolismul care va asigura o procesare sporita a mancarii rezultatul fiind un plus imens de energie.

Dupa acest antrenament este indicat sa consumati alimente bogate in vitamine si proteine, foarte putini carbohidrati si sa nu sonsumati deloc grasimi, pentru ca organismul sa continue sa le elimine pe durata intregii yile.

Rezultatele acestui tip de antrenament se vor vedea in maxim o luna jumatate, timp in care veti pierde aproximativ 2-3 kilograme de grasime.

Dupa aceasta performanta puteti sa incercati si antrenamentele de doar 8 minute pentru a scapa de colacei, pentru a scapa de celulita si pentru a tonifia fundul.

Sursa: lyla.ro 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here