Younes Hamza a fost batut de bodyguarzii lui Radu Mazare la Mamaia!

1578

Younes HamzaYounes Hamza a fost batut de bodyguarzii primarului Radu Mazare dupa o disputa verbala cu acesta, potrivit digisport.ro.

„E adevarat. Eram la Mamaia, la plaja. Eram in apa cu un ski jet, iar primarul Radu Mazare era sa intre mine, facea parasailing. L-am evitat”, a declarat Younes Hamza, in cadrul emisiunii „Fotbal Club”, de la Digi Sport 1.

„A inceput sa ma insulte. I-am raspuns, iar cand am iesit din mare, doi oameni de securitate au venit si au inceput sa ma loveasca. M-a frapat! Mi-au umflat ochiul si am puncte de sutura. Am chemat politia, ca nu suntem animale si imi voi chema si avocatul, ca sa fac plangere. Nu e normal asa ceva, suntem intr-o tara europeana. Toata lumea mi-a spus ca sunt oamenii primarului. Mi-au spus ca degeaba chem politia, fiindca nu vor face nimic. Imi voi scoate certificat medical si voi face plangere. Ce sa mai fac aici? Plec, daca nu mi se face dreptate. Nu suntem animale.”, a mai spus Hamza.

„Chiar daca era greseala mea, el a inceput sa ma insulte. Sunt sigur ca era Mazare. Politia a venit dupa o ora. Nu vad cu ochiul drept. Nu mi s-a intamplat niciodata asta”, a incheiat atacantul tunisian de 27 de ani.