>> CONTINUARE >>. Indiferent de provenienta acestora, semintele de dovleac sunt foarte indicate in prevenirea si in tratamentul unei game variate de afectiuni. Iata zece beneficii pe care aceste seminte le ofera sanatatii tale, potrivit celor de la lifehack.org: 10. O inima sanatoasa Semintele de dovleac sunt foarte bogate in magneziu, un mineral foarte necesar pentru buna functionare […]" /> >> CONTINUARE >>. Indiferent de provenienta acestora, semintele de dovleac sunt foarte indicate in prevenirea si in tratamentul unei game variate de afectiuni. Iata zece beneficii pe care aceste seminte le ofera sanatatii tale, potrivit celor de la lifehack.org: 10. O inima sanatoasa Semintele de dovleac sunt foarte bogate in magneziu, un mineral foarte necesar pentru buna functionare […]"> ZECE beneficii ale semintelor de dovleac pe care trebuie sa le cunosti – Stiri din sport
LIFE SPORT

ZECE beneficii ale semintelor de dovleac pe care trebuie sa le cunosti

.

Indiferent de provenienta acestora, semintele de dovleac sunt foarte indicate in prevenirea si in tratamentul unei game variate de afectiuni. Iata zece beneficii pe care aceste seminte le ofera sanatatii tale, potrivit celor de la lifehack.org:

10. O inima sanatoasa

heart-health

Semintele de dovleac sunt foarte bogate in magneziu, un mineral foarte necesar pentru buna functionare a organismului uman. Acest mineral este un relaxant natural, ajuta la functionarea eficienta a inimii noastre, contribuie la formarea oaselor si a dintilor, a sintetizarii ADN-ului si previne constipatia.

.

Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Click pentru a comenta

Lasa un Raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Spre TOP