>> CONTINUARE >>. Cei mai multi oameni au incercat sa urmeze o dieta, dar au renuntat la scurt timp. In loc sa incepeti o dieta, incercati aceste zece ponturi, oferite de cei de la realbuzz.com, care va pot ajuta sa slabiti: 10. Dormi mai mult Daca doresti sa slabesti fara sa depui efort, vestea buna este aceea ca […]" /> >> CONTINUARE >>. Cei mai multi oameni au incercat sa urmeze o dieta, dar au renuntat la scurt timp. In loc sa incepeti o dieta, incercati aceste zece ponturi, oferite de cei de la realbuzz.com, care va pot ajuta sa slabiti: 10. Dormi mai mult Daca doresti sa slabesti fara sa depui efort, vestea buna este aceea ca […]"> ZECE moduri prin care poti slabi fara sa urmezi o dieta – Stiri din sport
LIFE SPORT

ZECE moduri prin care poti slabi fara sa urmezi o dieta

.

Cei mai multi oameni au incercat sa urmeze o dieta, dar au renuntat la scurt timp. In loc sa incepeti o dieta, incercati aceste zece ponturi, oferite de cei de la realbuzz.com, care va pot ajuta sa slabiti:

10. Dormi mai mult

sleepingBeauty-femmewise

Daca doresti sa slabesti fara sa depui efort, vestea buna este aceea ca poti face acest lucru dormind mai mult. Lipsa somnului stimuleaza  productia hormonului care stimuleaza apetitul. Un studiu al Universitatii din Columbia a demonstrat ca persoanele care nu dorm suficient consuma 300 de calorii in plus fata de cei care se odihnesc suficient.

.

Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Click pentru a comenta

Lasa un Raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Spre TOP