>> CONTINUARE >>. Revigoreaza-te, improspateaza-te si iesi din rutina! Nu trebuie sa faci mare lucru pentru a fi mai activ si mai productiv. Gasiti mai jos zece moduri simple si eficiente pentru a rupe monotonia si pentru a avea, in fiecare zi, mai multa energie. 10. Bea mai multă apă Desi pare banal, marea majoritate dintre noi nu […]" /> >> CONTINUARE >>. Revigoreaza-te, improspateaza-te si iesi din rutina! Nu trebuie sa faci mare lucru pentru a fi mai activ si mai productiv. Gasiti mai jos zece moduri simple si eficiente pentru a rupe monotonia si pentru a avea, in fiecare zi, mai multa energie. 10. Bea mai multă apă Desi pare banal, marea majoritate dintre noi nu […]"> Zece moduri SIMPLE pentru a iesi din rutina! – Stiri din sport
LIFE SPORT

Zece moduri SIMPLE pentru a iesi din rutina!

.

Revigoreaza-te, improspateaza-te si iesi din rutina! Nu trebuie sa faci mare lucru pentru a fi mai activ si mai productiv. Gasiti mai jos zece moduri simple si eficiente pentru a rupe monotonia si pentru a avea, in fiecare zi, mai multa energie.

10. Bea mai multă apă

cum iesi din rutina

Desi pare banal, marea majoritate dintre noi nu bem suficienta apa in timpul zilei zi. Iar efectele se vad, orice doctor iti va spune asta. Un litru de apa in plus, in fiecare zi, te va face sa arati mai bine, sa ai o piele mai stralucitoare si o minte mai activa. Ia-ti o sticla de apa cu tine, la birou sau in masina, si vei vedea rezultatele.

 

 

.

Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

6 Comentarii

6 Comments

 1. mada

  22 februarie 2013 la 13:44

  e ok, dar re:4 Metabolismul creste in proportie directa cu cantitatea de calorii consumata, nu in functie de frecventa cu care sunt consumate caloriile.
  http://www.fitness-anonim.ro/frecventa-meselor/

 2. Ioan danila

  11 februarie 2013 la 19:36

  Cele zece moduri sunt OK. Totusi, fiecare putem gasi alte zece moduri pentru iesirea din rutina. Gaseste-ti in fiecare zi cate ceva de facut in afara programului obisnuit. Poti sa creezi literatura, pictura sau sculptura, poti face sport sau doar miscare, socializeaza cu vecinii, prietenii sau cu familia.

 3. DIANA

  11 februarie 2013 la 15:06

  Argumente pentru care nu esti de acord cu acest reportaj?

 4. Elena Argintaru

  9 februarie 2013 la 23:08

  Sint deacord cu cele zece moduri simple insa cred ca si yoga, spa, un film bun sau chiar o melodie clasica te pot relaxa.

 5. gg

  9 februarie 2013 la 22:57

  e foarte ok acest reportaj dar eu nu sunt de acord cu acest reportaj

Lasa un Raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Spre TOP