Zilele lui Mourinho la Real sunt numarate!

1138

joseIn editia de joi, cotidianul Marca a titrat, pe prima pagina: „Presi (n.r. – prescurtarea cuvantului „presidente” – presedinte): ori noi, ori Mourinho”, precizand ca Iker Casillas si Sergio Ramos, cei doi capitani, au profitat de o reuniune cu presedintele, marti, pentru a-i cere plecarea antrenorului Jose Mourinho, in numele unei mari parti a echipei.

Presedintele clubului Real Madrid, Florentino Perez, a dezmintit, joi, intr-o conferinta de presa, o stire din cotidianul Marca, in care se mentiona ca jucatorii au cerut plecarea tehnicianului Jose Mourinho, articolul fiind catalogat de oficial drept „o minciuna”.

„Ceea ce s-a publicat este pur si simplu o minciuna. Am venit ca sa dezmint o informatie care este pur si simplu falsa si care, in opinia mea, are ca scop destabilizarea clubului”, a spus Perez.

Potrivit Marca, Ramos si Casillas l-ar fi asigurat pe Perez ca multi jucatori sunt gata sa paraseasca echipa daca Mourinho nu pleaca la finalul sezonului.

Perez nu a negat existenta unei reuniuni, dar a spus ca aceasta a avut alt scop. „Reuniunea a avut ca subiect primele jucatorilor pentru diverse competitii. Este total fals ca in aceasta intalnire am primit un astfel de ultimatum. La discutie am fost patru persoane: eu, directorul general al clubului, Jose Angel Sanchez, si cei doi capitani, Casillas si Ramos. Absolut nimeni de la ziar nu ne-a sunat pentru a confirma sau infirma informatia publicata „, a precizat presedintele clubului Real Madrid.

De asemenea, Iker Casillas si Sergio Ramos au precizat intr-un comunicat postat pe site-ul oficial al clubului ca il sustin si il respecta pe Jose Mourinho: „La intalnirea de marti cu presedintele clubului si cu directorul general nu a existat niciun ultimatum din partea noastra in ceea ce il priveste pe antrenor. In calitate de capitani ai echipei si ca membri ai unui grup excelent de profesionisti respingem categoric folosirea numelor noastre sau ale altor jucatori in sustinerea oricarei astfel de informatii pe care o calificam drept total falsa. Vrem sa ne aratam sustinerea fata de antrenorul nostru, Jose Mourinho, fata de care avem un respect profund”.