LIGA 2

Ziua si vestea trista din Liga a II-a: Dupa Vointa Sibiu a alta echipa ESTE LA UN PAS SA RENUNTE! Azi a INTRAT IN INSOLVENTA!

Unirea Alba Iulia se desfiinteaza. Este verdictul dur, dat in urma cu cateva momente de catre finantatorii clubului Unirea Alba Iulia. Asadar, dupa mai multe luni de cosmar, calvarul a luat sfarsit pentru fotbalistii care erau mai mereu amanati cu plata salariilor. Fara un ajutor din partea factorilor de decizie locali, cei din consiliul de administratie al clubului au decis sa desfiinteze gruparea din Alba Iulia.

In acest moment, sunt sanse minime ca partida de vineri cu FC Olt sa se mai desfasoare.

“Echipa a intrat in insolventa, noi nu mai hotaram. Daca se gasesc bani pana deseara sa se plateasca arbitrajul, vom juca vineri. Daca vindem pe Stan si pe Schuller azi, ar fi bine, am mai putea continua”, a punctat Oliviu Fenesan, actionar FC Unirea Alba Iulia.

De partea cealalta, Marian Sarmes este ferm ca echipa va disparea. Acesta nu a lasat loc de reveniri, asta in ciuda faptului ca marti dadea sanse de a continua.

“Echipa se desfiinteaza. Cred ca da, numai daca vine cineva azi, maine, cu un miliard, ca sa putem juca vineri, vom continua, ceea ce nu cred. In rest, e moarta. Daca toata lumea numai ne huleste si suntem facuti hoti peste tot… De 3 ani si jumatate ne tot chinuim”, a declarat Marian Sarmes, actionar la Unirea Alba Iulia.

In urma acestei decizii, toti fotbalistii vor deveni liberi de contract. In aceste conditii, serie Vest a Ligii a II-a va ramane cu numai 12 echipe.

Sursa: Catalin CRACIUN/Liga2.ro

Click pentru a comenta

Lasa un Raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Spre TOP